Info stranica - detaljnije o svemu

Na ovoj stranici možete naći podrobnije informacije o proizvodima i uslugama koje vam nudimo i vjerojatno naći odgovore na pitanja koja vas interesiraju.

O proizvodima

Kešidov proizvodi izrađuju se u manufakturnoj radionici u Hrvatskoj, u malim, ograničenim serijama. Prilikom proizvodnje nije onečišćena priroda, a otpad koji pri izradi nastaje većonom se reciklira. Pojedini dijelovi artikala izrađeni su od recikliranih tkanina uz osiguranje kvalitativnih standarda produkcije. Sva proizvodnja odvija se u uvjetima etički korektnog radnog i poslovnog procesa.
Trudimo se upotrebljavati prirodne materijale, no to ne znači da ne može biti i umjetnih, pogotovo kao zamjena za kožu, perje i krzno.
Funkcionalnost je primarna osobina Kešidov proizvoda. Stoga su dobrodošle sve vaše primjedbe koje će nam pomoći da unaprijedimo kvalitetu i uporabnost torbica, krpica i ostalih stvari iz ponude.
Imajte na umu da boje proizvoda na monitoru i u stvarnosti nisu i ne mogu biti potpuno identične.

Reklamacija i povrat robe

Kupac ima pravo na reklamaciju i zamjenu ili povrat kupljenih artikala u roku od 30 dana od primitka robe. Artikle je potrebno neoštećene vratiti ili poslati na našu adresu u tom roku. Trošak povrata robe snosi kupac. Svi važeći hrvatski zakoni i propisi, poglavito Zakon o zaštiti potrošača, ovdje vrijede.
Razumijemo da je gledanje krpice na ekranu posve različito od susreta s njom uživo.

Privatnost i sigurnost

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te vas u svakom trenutku možemo informirati o načinu njihove upotrebe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kešidov web-dućana i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.