POČETNA   Prodajna mjesta   Poslovna suradnja   iNFO   O nama        


Ključ:

kosarica
Komada: 0
Ukupno: 0,00 kn

Popis zelja
Artikala: 0

In
English

Info stranica - detaljnije o svemu

Na ovoj stranici možete naći podrobnije informacije o proizvodima i uslugama koje vam nudimo i vjerojatno naći odgovore na pitanja koja vas interesiraju.

O proizvodima

Kešidov proizvodi izrađuju se u manufakturnoj radionici u Hrvatskoj, u malim, ograničenim serijama. Prilikom proizvodnje nije onečišćena priroda, a otpad koji pri izradi nastaje većonom se reciklira. Pojedini dijelovi artikala izrađeni su od recikliranih tkanina uz osiguranje kvalitativnih standarda produkcije. Sva proizvodnja odvija se u uvjetima etički korektnog radnog i poslovnog procesa.
Trudimo se upotrebljavati prirodne materijale, no to ne znači da ne može biti i umjetnih, pogotovo kao zamjena za kožu, perje i krzno.
Funkcionalnost je primarna osobina Kešidov proizvoda. Stoga su dobrodošle sve vaše primjedbe koje će nam pomoći da unaprijedimo kvalitetu i uporabnost torbica, krpica i ostalih stvari iz ponude.
Imajte na umu da boje proizvoda na monitoru i u stvarnosti nisu i ne mogu biti potpuno identične.

Dostava robe u Hrvatskoj

Dostava robe u Hrvatskoj je besplatna. Rok isporuke je maksimalno do 10 dana od dana narudžbe, no najčešće naručeno dobivate u iduća 4 dana. Ako želite da vas posebno obavijestimo o točnom datumu dolaska robe, ili ako želite da roba, npr. kod tempiranog poklona, dođe u određeni dan, obavijestite nas o tome e-mailom i vašim željama bit će udovoljeno. Paketi se u pravilu šalju kurirskom službom i dolaze vam na vrata u radno vrijeme, od 8 do 16 sati. U rijetkim slučajevima moguća je i isporuka poštanskom kurirskom službom, pri čemu Hrvatska pošta naplaćuje primatelju dodatnih 5 kuna.

Isporuka u druge zemlje

Cijena isporuke pošiljke u inozemstvo, tj. izvan Republike Hrvatske ovisi o destinaciji na koju se pošiljka šalje. Nakon prijave u prvom koraku kupnje ovaj iznos je vidljiv i u vašoj košarici. Roba se u inozemstvo šalje u istom roku kao i u Republiku Hrvatsku (2-4 dana, max 10), a do krajnjeg kupca bi trebala stići 1-5 dana nakon toga.
U zemljama Evropske unije nema carinskog opterećenja na robu preferencijalno hrvatskog porijekla, kakvi su svi naši proizvodi. U zemljama izvan EU/EEA moguće je da se pošiljka tereti dodatnim poreznim ili carinskim davanjima, ovisno o propisima koji reguliraju trgovinu dotične zemlje s Evropskom unijom.
Postupci uvoznih organa različitih država nisu pod kontrolom Kešidov web-dućana te ni na koji način ne možemo za iste biti odgovorni.

Reklamacija i povrat robe

Kupac ima pravo na reklamaciju i zamjenu ili povrat kupljenih artikala u roku od 30 dana od primitka robe. Artikle je potrebno neoštećene vratiti ili poslati na našu adresu u tom roku. Trošak povrata robe snosi kupac. Svi važeći hrvatski zakoni i propisi, poglavito Zakon o zaštiti potrošača, ovdje vrijede.
Razumijemo da je gledanje krpice na ekranu posve različito od susreta s njom uživo.

Privatnost i sigurnost

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te vas u svakom trenutku možemo informirati o načinu njihove upotrebe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kešidov web-dućana i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Načini plaćanja

Naručenu robu je moguće platiti pouzećem (kada dobijete paket - samo za kupce iz Republike Hrvatske), uplatom na račun tvrtke, te kreditnom karticom Visa, MasterCard ili Diners.


Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-Com-a i njihovog PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja preporučuju sami izdavatelji kartica (Visa, MasterCard, Diners..) pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini.
Kešidov web-dućan niti čuva, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima vaših kreditnih kartica.

Izjava o sigurnosti
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).Izjava o konverziji
Bez obzira na odabranu valutu plaćanja, sva naplata putem PayWay sustava se obavlja u kunama, te banke, odnosno kartičarske kuće vrše internu konverziju valuta prema vlastitom tečaju.
Kod plaćanja PayPal-om naplata se obavlja u eurima.

 

Niste našli podatak koja vas zanima? Pošaljite nam e-mail, ispunite kontakt obrazac, ili nazovite na naš telefon (022) 218-858.
© SIEBEN 2004.-2021.