Načini plaćanja

Naručenu robu je moguće platiti pouzećem (kada dobijete paket - samo za kupce iz Republike Hrvatske), uplatom na račun tvrtke, te kreditnom karticom Visa, MasterCard ili Diners.


Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-Com-a i njihovog PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja preporučuju sami izdavatelji kartica (Visa, MasterCard, Diners..) pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini.
Kešidov web-dućan niti čuva, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima vaših kreditnih kartica.

Izjava o sigurnosti
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).Izjava o konverziji
Bez obzira na odabranu valutu plaćanja, sva naplata putem PayWay sustava (dakle, za kreditne kartice) se obavlja u kunama, te banke, odnosno kartičarske kuće vrše internu konverziju valuta prema vlastitom tečaju.
Kod plaćanja PayPal-om naplata se obavlja u eurima.